Helpific vabatahtlikud ja abistajad

Modernne kodanikuühiskond – Helpificu platvormi ja Kogukond Aitab äpi integreerimine

Helpific viib Kodanikuühiskonna Sihtkapitali (KÜSKi) toetusel ellu projekti „Modernne kodanikuühiskond” (dets. 2020 – dets. 2021), mille käigus integreerime Helpificu platvormi Helpificu mobiilirakendusega (varasemalt Kogukond Aitab) ning viime ellu turundus- ja kommunikatsiooniplaani.

Projekti tulemusena kasvab Helpificul võimekus mobiliseerida kogukondlikku inimkapitali, tagades erivajadusega inimestele ja eakatele elutähtsate ressursside (ravimid, toit, abistamine, psüühikahäirega inimestele toetus ja julgustamine) kättesaadavus infotehnoloogiliste lahendustega kiirelt, mugavalt ja turvaliselt, suurendades sh kogukonnaliikmete endi valmisolekut ning võimet abivajajaid abistada nii igapäevaselt kui ka kriisiolukordades. Läbi uue kommunikatsiooni, lähenemise ja digitaalsete võimaluste on suurenenud inimeste heaolu ning Helpificu seatud mõõdikute näitajad kasvavad järjepidevalt ajas.

Veebipõhised reitingusüsteemid/infovahetus soodustavad usalduse ning kogukonnatunde tekkimist inimeste vahel, kes pole kunagi kohtunud. Sihtgrupp, kellel puuduvad võimalused või oskused nutitelefoni, arvuti, interneti kasutamiseks, saavad helistada Helpificu klienditoe telefonile, peale mida jõuab abisoov integreeritud keskkonda (nii veebiplatvorm kui ka äpp).



Projekti toetus: 14 854,82 eurot

Projektijuht: Kristina Amor

E-mail: kristina.amor@helpific.com

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi