Helpific vabatahtlikud ja abistajad

Jüri Lehtmets: õigem on elada elu, mis sind käima tõmbab

Jüri Lehtmets. Foto: erakogu

Järgmisena avab oma elu tegus noor mees, kes mängib elektriratastooli saalihokit, korraldab Lihaste Tüssajate filmiõhtuid ja räägib kaasa ühiskondlikus elus Vunki mano! loometalgutel Võrus osales Kuldvõtmekese fondi meeskonnas, eesmärgiks seista isikliku abistaja teenuse edendamise eest.

Nimi? JÜRI LEHTMETS

Kirjelda palun ennast viie lausega või ütle, mis Sul parasjagu pähe tuleb!

Tunnen rõõmu, et saan siin ilmas ringi asjatada, sest tean, kui habras on elu. Olen harjunud leidma lahendusi, et ka piiratud oludest maksimum välja pigistada. Meeldib olla spontaanne ja iseseisev ka siis, kui see tähendab ebamugavust või ebakindlust. Olen vist hea näide sellest, kuidas mõttemustritest lahti laskmine ja karmid olud karastavad terast. Armastan koguda erinevaid kogemusi, testida erinevaid lahendusi ja arendada.

Millega tegeled igapäevaselt nii oma töös, kui mis on Sinu hobid/tegevused vms?

Elan enam-vähem iseseisvat elu TTÜ ühiselamus. Juhin Eesti Lihasehaigete Seltsi ja mängin elektriratastooli saalihokit. Armastan filme ja leida uusi ideid, millega tuua ellu värve.

Kas Sinul on oma unistus Eestist? Kui jah, siis milline see on?

Unistan, et Eesti elanikud oleksid oma meeltes vabad ja et nad oskavad kasutada olemasolevat, et vallutada uusi kõrgusi. Unistuste elluviimise tagab tugev ümbritsev kogukond.

Mida tähendab Sinu jaoks selline mõiste nagu „maailma muutmine“? Kuidas seda teha?

Maailma muutmine algab endast ehk kui oled valmis elama nii, nagu soovid oma elu näha. Kui muudad oma eeskujuga erinevaid mõttepiiranguid, siis on lootust, et leiad ka järgijaid. Muutus saabki toimuma inimene inimese haaval.

Kelle või mille poole sa püüdled?

Olen alati otsinud enda olukorras võimsaid eeskujusid, püüdes üle võtta vajalikke nippe, millega muuta elu võimsamaks. Üha enam mõistan, et õigem on elada elu, mis sind ennastki käima tõmbab – nii võivad täituda nii mõnedki soovid ja unistused, mis esialgu tundusid keerulised ja kauged.

Kui soovid teha annetuse Jüri heaks, siis palun lisa ülekannet tehes selgituse reale: annetamistalgud + JÜRI.

Annetuse saab teha ka Helpificu teenuste arendamiseks – vajame selleks järjepidevalt abi ja toetust. Ülekannet tehes lisa palun selgituse reale: annetamistalgud.

PANGAKONTO ANDMED:
HELPIFIC MTÜ (Reg nr: 80380146)
Konto: EE102200221061303677
SWEDBANK, SWIFT code/BIC: HABAEE2X

#annetamistalgud #cosie2020 #vunkimano



<- Tagasi kategooriasse
0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi